Péče o dítě

Munchkin Maxi Secure Dětská zábrana 1 ks

Značka: MUNCHKIN

Ocelová branka Munchkin Maxi Sexure se bez nutnosti vrtání instaluje do prostoru o šířce od 76 cm do 82 cm. Otvírá se stiskem a zvednutím rukojeti.

NAVÍC Munchkin Simple Clean Hrneček 12m+ 296 ml zelený Při nákupu produktů značky Munchkin v minimální hodnotě 599 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Munchkin Simple Clean Hrneček 12m+ 296 ml zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 699
Doprava zdarma

O produktu: Munchkin Maxi Secure Dětská zábrana 1 ks

50147018

Úvod

S malými dětmi je bezpečnost na prvním místě. Občas jim potřebujete zabránit ke vstupu do určité části bytu či baráku, na zahradu, na schodiště a podobně. Ocelová branka Munchkin vám s tím pomůže. Dodává se složená a s veškerým potřebným vybavením. Díky čtyřbodovému přítlačnému rámu ji není nutné vrtat do zdi, přesto poskytuje pevné uchycení na místě a naprostou bezpečnost. Chytrý indikátor tlaku vám poskytne vizuální jistotu, že je branka správně nainstalována, a zajistí tak vašemu malému průzkumníkovi neustálé bezpečí. Branka se přizpůsobí prostoru o šířce od 76 cm do 82 cm. Otvírá se stiskem a zvednutím rukojeti, což dospělák zvládne i jednou rukou. Díky dvojitému zámku se ale branku nepodaří otevřít ani tomu nejodvážnějšímu a nejzvídavějšímu batoleti.

Hlavní vlastnosti:

  • ocelová branka bez vrtání do zdi
  • pevně drží na místě
  • indikátor tlaku potvrzuje správnou instalaci
  • do prostoru o šířce 76–82 cm
  • dvojitý zámek

Munchkin Maxi Secure Dětská zábrana 1 ks5


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.