Péče o dítě

Tommee Tippee Dream maker pomůcka pro spánek

Tommee Tippee Dream maker je zvukový a světelný pomocník pro klidný spánek vašeho miminka. Uvolní vaše dítě, povzbudí ho k hlubokému spánku a prodlouží i celkovou délku jeho spánku.

1 190
Doprava zdarma

O produktu: Tommee Tippee Dream maker pomůcka pro spánek

50147048

Úvod

Klidně spící miminko po celou noc – to je sen každého rodiče. Napomozte správnému spánku vašeho děťátka vědeckým způsobem: Tommee Tippee představuje Dream maker – zvukový a světelný pomocník pro klidný spánek, vyvinutý ve spolupráci s vědci zabývajícími se kvalitou spánku. Uvolní vaše dítě, povzbudí ho k hlubokému spánku a prodlouží i celkovou délku jeho spánku – vědecky ověřeno. Přístroj vydává červené pulzující světlo a růžový šum. Integrovaný senzor CrySensor naslouchá pláči dítěte během noci a automaticky zapne přístroj, aby dítě uklidnil a znovu uspal.

Tommee Tippee Dream maker pomůcka pro spánek6

Aby vaše miminko klidně spalo po celou noc

Růžový šum napodobuje přirozené zvuky dělohy a podporuje rychlejší usínání dítěte a hlubší spánek, protože mu poskytuje uklidňující, známé a přirozené zvuky. Červené světlo umožňuje tvorbu melatoninu, hormonu spánku, a je minimálně stimulující, takže dítě (ani vás) po usnutí neruší, naopak poskytuje bezpečné prostředí. Rytmické pulzy jemného světla napodobují pomalé, hluboké nádechy uvolněného dechu dítěte, což dítě uklidňuje a pomáhá mu snáz a rychleji usnout.

Hlavní vlastnosti:

  • přístroj pro rychlé usínání a klidný, hluboký spánek miminka
  • vědecky ověřená účinnost
  • růžový šum, červené pulzující světlo
  • při pláči dítěte se automaticky aktivuje
  • uvolní dítě, povzbudí ho k hlubokému spánku a prodlouží délku jeho spánku


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.