Kosmetika

BIRETIX Duo Anti-Blemish gel na nedokonalosti 30 ml

Značka: BIRETIX

BIRETIX Duo Anti-Blemish gel je určený pro mastnou či problematickou pleť se sklony k tvorbě akné. Pomáhá předcházet ucpávání pórů a tvorbě nedokonalostí.

549
Doprava zdarma

O produktu: BIRETIX Duo Anti-Blemish gel na nedokonalosti 30 ml

50145239

Úvod

BIRETIX Duo Anti-Blemish gel na nedokonalosti je určený pro mastnou či problematickou pleť se sklony k tvorbě akné. Obsahuje exkluzivní technologii RetinSphere®, která jemně exfoliuje pokožku, pomáhá předcházet ucpávání pórů a tvorbě nedokonalostí. Aktivní složka BIOPEP 15 snižuje množení mikroorganismů. Přípravek pomáhá kontrolovat produkci mazu a zlepšuje texturu pleti. Má výbornou toleranci, a lze jej používat i v létě i na tu nejcitlivější pleť. Testováno pod dermatologickou kontrolou.

Výsledek

  • provádí jemnou povrchovou exfoliaci pokožky a stimuluje obnovu pokožky
  • pomáhá předcházet ucpávání pórů a tvorbě nedokonalostí
  • zlepšuje texturu pleti

Složení

RetinSphere® Technology (hydroxypinacolone retinoate and retinol glycospheres), BIOPEP-15, Salicylic acid, vitamin E, výtažek z boswelie, medový extrakt, skvalan.


Použití

Používejte 1-2x denně na problematická místa.


Upozornění

Po aplikaci nevystavujte pokožku přímému slunci nebo světelný lampám. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud dojde k zasažení očí, vypláchněte gel velkým množstvím vody. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.