Veterinární přípravky

Alavis 5 MINI 90 tablet + Alavis Nutri 200 ml

Značka: ALAVIS

Alavis 5 MINI + Alavis Nutri pro kočky a malá plemena psů obsahuje komplexní kloubní výživu + péči o srst a celkovou vitalitu v podobě panenského oleje z lososa s vitaminy a minerály.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

395
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alavis 5 MINI 90 tablet + Alavis Nutri 200 ml

50146989

Úvod

Alavis 5 MINI + Alavis Nutri je balíček veterinárních přípravků pro kočky a malá plemena psů. Komplexní kloubní výživu Alavis 5 MINI 90 tablet vhodně doplňuje péče o srst a celkovou vitalitu Alavis Nutri 200 ml v podobě vysoce kvalitního panenského oleje z lososa obohaceného o vitaminy a minerální látky.

Alavis 5 MINI + Alavis Nutri 90 tablet 

  • Alavis 5 MINI je kloubní výživa pro kočky a psy malých plemen, vhodná pro zvířata s kloubními obtížemi (starší zvířata, po úrazu), pro sportovní a pracovní psy všech věkových kategorií (služební, dostihoví, saňoví psi, psi trénující agility), či pro štěňata v jejich rychlém růstu. Tento veterinární přípravek poskytue všechny základní látky, které se v kloubech, pojivových tkáních a chrupavce běžně vyskytují a umožňuje tak komplexní péči o pohybový aparát. Obsažený glukosamin hraje významnou roli v metabolismu chrupavky, kterou je aktivně přijímán, a jeho podávání zpomaluje rozvoj již vzniklých degenerativních změn. Chondroitin sulfát váže velké množství vody (hydratuje chrupavku), podporuje vznik proteoglykanů (základních stavebních složek chrupavky). Jeho podávání vede ke zpomalení destruktivních procesů a zlepšuje pohyblivost kloubu.

  • Alavis Nutri je veterinární výživový doplněk pro lepší kondici, vitalitu a lesklou srst, který obsahuje panenský lososový olej obohacený o vitaminy (A, D3, E, biotin) a minerální látky (zinek a selen). Alavis Nutri pomáhá zabezpečit výživu potřebnou pro správný vývoj mláďat i výživu pro seniory, je vhodný při suché a lámavé srsti či nekvalitní rohovině drápků, jako podpora v rekonvalescenci či při chronických onemocněních. Základem přípravku je vysoce kvalitní, čistý a olej z lososa je zdrojem omega 3 mastných kyselin EPA a DHA, které jsou důležité nejen pro zlepšení kvality srsti a kůže, ale také pro mnoho metabolických procesů v organismu. Alavis Nutri je vhodný pro psy, kočky a fretky.


Složení

Aktivní látky v 1 tabletě přípravku Alavis 5 MINI: Glukosamin sulfát 125 mg, chondroitin sulfát 50 mg, methylsulfonyl­methan 50 mg, kolagen II. typu 15 mg, kyselina hyaluronová 4,5 mg, vitamin C 5 mg. Pomocné látky: mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, hydrogenfosforečnan vápenatý. Z důvodu zachování kvality přípravku nejsou přidávána žádná barviva ani konzervační látky. Aktivní látky v 5 ml přípravku Alavis Nutri: Lososový olej 4 500 mg, omega 3 mastné kyseliny 585 mg, EPA 90 mg, DHA 135 mg, vitamin A 100 UI, vitamin D3 100 UI, vitamin E 10 UI, zinek 10 mg, biotin 0,03 mg, selen 0,006 mg.


Použití

Alavis 5 MINI: Denní dávka dle hmotnosti zvířete – iniciační dávka (prvních 14 dní užívání) / udržovací dávka: 1-3 kg 2 tablety / 1 tableta; 3-6 kg 4 tablety / 2 tablety; 6-9 kg 6 tablet / 3 tablety. Tablety se podávají do krmení nebo přímo do tlamy. Přípravek podávejte 3 měsíce, potom 1-3 měsíce vynechte a přípravek opět nasaďte. Alavis Nutri: Denní dávka dle hmotnosti zvířete: 0-1 kg 1 ml, 1-5 kg 2,5 ml, 5-12 kg 5 ml, 12-24 kg 10 ml, 24-48 kg 5 ml, 48 a více kg 20 ml. Přípravek se podává samostatně, do části krmiva anebo přímo do tlamy (například pomocí injekční stříkačky).


Upozornění

Jen pro zvířata! Přípravek není náhradou veterinární péče a léčiv doporučených veterinárním lékařem. Ukládejte mimo dohled a dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.