Doplněk stravy

KARPA-L AKUT 60 tobolek

Značka: KARPA-L

KARPA-L AKUT s Ginkgo bilobou a vitaminy B6 a B12 je určený k podpoře nervového systému a lepšímu prokrvení se zaměřením na oblast ruky.

389

Cena za 1 kus: 6,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: KARPA-L AKUT 60 tobolek

50145242

Úvod

Doplněk stravy KARPA-L AKUT je určený k podpoře nervového systému a lepšímu prokrvení tkání se zaměřením na oblast ruky1,2,3,4. Obsahuje výtažek z ginkga (Ginkgo biloba), který má příznivý vliv na periferní oběhový systém + vitaminy B6 a B12 přispívající k normální funkci nervového systému.

Aktivní látky v přípravku KARPA-L AKUT

  • ginkgopodporuje periferní oběhový systém
  • chmel1 a vitaminy B63 a B124 přispívají k normální činnosti nervové soustavy
  • pomerančovník podporuje relaxaci (uvolnění)
  • skořice a ostropestřec působí jako antioxidanty

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tobolku. Zapijte dostatečným množstvím vody. Krátkodobě (7–14 dnů) je možné užívat 2 tobolky denně. Vhodné k dlouhodobějšímu užívání.


Složení

Extrakt z chmele otáčivého (Humulus lupulus)1, extrakt z pomerančovníku (Citrus aurantium), extrakt z kůry skořice (Cinnamomum cassia), extrakt z červeného zázvoru (Zingiber officinale var. rubrum), extrakt ostropestřce mariánského (Silybum marianum), extrakt z listů  jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba)2, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid)3, vitamin B12 (kyanokobalamin)4, protispékavá látka: stearan hořečnatý, uhličitan vápenatý; tobolka: želatina; nosič: mannitol.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 15 let. Ginkgo biloba může snižovat srážlivost krve. Užívání současně s léky pouze po konzultaci s lékařem.  Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.