Doplněk stravy

Forfemina Slim 75 kapslí

Značka: FORFEMINA

Forfemina Slim je doplněk stravy s obsahem bylin a minerálů, které přispívají k vylučování vody z organismu a kontrole tělesné hmotnosti (hořký pomeranč, kopřiva, chrom, černý pepř).

Velikost balení
379
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Forfemina Slim 75 kapslí

50146298

Úvod

Forfemina Slim je doplněk stravy s rostlinnými extrakty a minerály zinkem a chrómem. Kopřiva pomáhá bojovat se zadržováním vody v těle a hořký pomeranč kontrolovat tělesnou hmotnost. Zadržování vody v těle se může projevovat pocitem nafouknutí, otoky končetin nebo přibíráním na váze. Přípravek obsahuje také jablečný ocet a prášek z brusinek. Určeno pro dospělé.

Hlavní složky:

  • extrakt z hořkého pomeranče přispívá ke kontrole hmotnosti a napomáhá normálnímu metabolismu tuků
  • extrakt z kopřivy příznivě ovlivňuje vylučování vody z organismu a činnost ledvin, přispívá k normální funkci kardiovaskulárního systému
  • extrakt z černého pepře napomáhá zdravému trávení
  • zinek přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů, makroživin a mastných kyselin
  • chróm pomáhá udržovat normální hladinu glukózy v krvi a přispívá k normálnímu metabolismu makroživin

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny, neužívejte současně 2 kapsle najednou.


Složení

Extrakt z hořkého pomeranče 50 mg, prášek z brusinek 40 mg, extrakt z kopřivy 25 mg, prášek z jablečného octa 25 mg, zinek 6 mg (60 % RHP), extrakt z černého pepře 5 mg, chrom 20 µg (50 % RHP) v jedné kapsli. RHP ….. referenční hodnota příjmu.

Plnidlo: citronan vápenatý, kapsle: želatina, E171; plnidlo: mikrokrystalická celulóza; extrakt z hořkého pomeranče (Citrus aurantium); prášek z brusinek (Vaccinium myrtillus); extrakt z kopřivy (Urtica dioica); prášek z jablečného octa; citronan zinečnatý trihydrát; extrakt z černého pepře (Piper nigrum)  (95% piperin); protispékavá látka: stearan hořečnatý; chlorid chromitý.


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen dětem. Nedoporučuje se pít kávu před nebo ihned po užití přípravku. Osoby s vysokým krevním tlakem by měly konzultovat užívání se svým lékařem. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.