Sportovní výživa

WEIDER Whey Aminos 300 tablet

Značka: WEIDER

Hydrolyzované proteinové tablety určené k polykání.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 označených produktů značky Weider v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
905

Cena za 100 kusů: 301,67 Kč

Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WEIDER Whey Aminos 300 tablet

50093069

Úvod

Weider Whey Aminos 300 tablet vám poskytne esenciální aminokyseliny vyrobené z prvotřídní syrovátkové bílkoviny. Weider Whey Aminos 300 tablet obsahuje exkluzivní směs aminokyselin, která je klíčová pro regeneraci svalů a růst svalové hmoty. Syrovátková bílkovina je považována za jednu z nejúčinnějších forem bílkovin pro svalovou regeneraci, protože je bohatá na všechny esenciální aminokyseliny. Každá tableta Weider Whey Aminos obsahuje směs aminokyselin, které tělo potřebuje k optimálnímu růstu svalové hmoty. Výhodou Weider Whey Aminos je jejich snadná a pohodlná konzumace. Stačí pouze polykat tablety, bez nutnosti mixování, nebo měření dávky. Whey Aminos jsou ideální pro ty, kteří chtějí snadno a rychle zařadit aminokyseliny do svého jídelníčku


Složení

92 % hydrolyzovaný syrovátkový protein1, plnící látka: mikrokrystalická celulóza (E460); protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin (E470b), oxid křemičitý (E551). Obsahuje laktózu. Může obsahovat stopy lepku, sóji a vajec.


Použití

6 tablet po výkonu. 


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepodávejte dětem. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám, lidem trpícím vážnými nemocemi. Skladujte uzavřené na suchém a temném místě, mimo dosah dětí. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.