Kosmetika

Vielo Noční krém BIO 50 ml

Značka: VIELO

Vielo Noční krém BIO je intenzivní výživa a regenerace pro náročnou pleť s olejem z pšeničných klíčků, syrovátkovým proteinem a bylinkovými extrakty.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vielo Noční krém BIO 50 ml

50146722

Úvod

Vielo Noční krém BIO je intenzivní výživa a regenerace pro náročnou pleť s přírodním složením. Šípkový a pupalkový olej, olej z pšeničných klíčků a bambucké máslo vytváří bohatou texturu, uspokojivou i pro nejsušší pleť se sklony k podráždění. Poskytuje pokožce vláhu a pečuje o její hydrolipidový film, který pomáhá udržet hydrataci uvnitř, takže pleť zůstává pružná a vyplněná. Přírodní recepturu doplňuje syrovátkový protein a zklidňující extrakty z heřmánku, arniky, violky a slézu + vonné esence z levandule a gerania.

Výsledek

  • intenzivní noční výživa a regenerace i pro náročnou pleť
  • hydratuje pokožku a pečuje o její ochranný film
  • předchází tvorbě jemných linek a vrásek
  • bohatá textura zajišťuje pleti vláčnost a elasticitu
  • pleť je ráno krásně odpočatá a vyhlazená

Složení

Noční krém BIO mimo jiné obsahuje: syrovátkový protein, šípkový a pupalkový olej, olej z pšeničných klíčků, bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou, extrakty z heřmánku, arniky, violky, šalvěje a slézu, esenciální oleje z levandule a gerania.


Použití

Než krém nanesete na vyčištěnou pokožku, nejprve jeho bohatou texturu trochu rozehřejte mezi prsty. Máte-li normální či mastnější pleť, můžete krém lehce zakapat pleťovým tonikem Vielo, čímž jeho konzistenci změkčíte. Suché a citlivé pleti svědčí tento přípravek i jako denní krém.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.