Kosmetika

Vielo Denní krém BIO 50 ml

Značka: VIELO

Vielo Denní krém BIO je dotekem čisté přírody na vaší tváři. Bylinkové extrakty, bio syrovátka a kyselina hyaluronová se postarají, aby pleť byla krásně pružná a působila svěže.

1 090
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Denní krém BIO 50 ml

50146725

Úvod

Vielo Denní krém BIO je dotekem čisté přírody na vaší tváři. Obsahuje vyživující rostlinné oleje, bylinkové extrakty a bio syrovátku, která si rozumí s přirozeným pH pleti. Kyselina hyaluronová vyplňuje pokožku vláhou, meruňkový, šípkový olej se starají o její vláčnost a elasticitu, a bambucké máslo pomáhá udržet hydrataci uvnitř pleti. Přírodní recepturu doplňují zklidňující výtažky z heřmánku a arniky, esenciální oleje z gerania a levandule, které se snoubí v jemnou harmonickou vůni. Lehounká textura je vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Výsledek

  • intenzivně hydratuje pokožku a pečuje o její ochranný film
  • pomáhá zklidnit pokožku a napomáhá její regeneraci
  • vyživuje, zvláčňuje a zjemňuje pokožku
  • pleť je krásně pružná a působí svěže
  • s harmonickou květinovou vůní

Složení

Denní krém BIO mimo jiné obsahuje: syrovátkový protein, šípkový a meruňkový olej, bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou, extrakty z heřmánku, arniky, violky, šalvěje a slézu, esenciální oleje z levandule a gerania.


Použití

Denní krém používejte na vyčištěnou pleť obličeje a krku. Jeho lehká textura skvěle poslouží jako podklad pod make-up. Mastnějším typům pleti bude vyhovovat i jako noční péče.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.