Kosmetika

Vielo Pleťové tonikum BIO 250 ml

Značka: VIELO

Vielo Pleťové tonikum BIO s výtažky vilínu krásně osvěžuje a je vhodné k dočištění normální, smíšené a mastné pleti. Podporuje zklidnění a hydrataci pokožky.

Velikost balení
1 290
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Pleťové tonikum BIO 250 ml

50146726

Úvod

Vielo Pleťové tonikum BIO s výtažky vilínu krásně osvěžuje a je vhodné k dočištění normální, smíšené a mastné pleti. Složení s bylinnými extrakty a kyselinou hyaluronovou podporuje zklidnění a hydrataci pokožky, a obsah mléčné syrovátky pomáhá vyrovnávat její přirozené pH.

Výsledek

  • okamžité osvěžení pleti
  • účinně odstraňuje nečistoty a přebytečný maz
  • hydratuje a zklidňuje pokožku
  • respektuje pH pleti a její ochranný film
  • s harmonickou květinovou vůní

Složení

Pleťové tonikum BIO mimo jiné obsahuje: syrovátkový protein, destilát vilínu virginského, kyselinu hyaluronovou, extrakty z měsíčku, heřmánku, šalvěje a slézu, esenciální oleje z levandule a gerania.


Použití

Lahvičku nejprve důkladně protřepejte a poté tonikum nastříkejte na navlhčený kosmetický tampon. Jemně otírejte obličej a krk abyste dočistili a osvěžili pokožku. Vyhýbejte se oblasti kolem očí. Tonikum můžete využít také ke zjemnění konzistence nočního krému, což ocení zejména smíšená a mastnější pleť.


Upozornění

S ohledem k malému obsahu alkoholu nedoporučujeme tento přípravek používat k čištění reaktivní pokožky se sklony k ekzému či rosacee. V těchto případech je vhodným řešením Vielo Čisticí pleťové mléko BIO.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.