Kosmetika

Vielo Čisticí pleťové mléko BIO 100 ml

Značka: VIELO

Vielo Čisticí pleťové mléko BIO s bio syrovátkou šetrně odstraňuje nečistoty a make-up, a přitom udržuje hydrataci pleti. Rostlinné oleje a bylinkové extrakty zanechávají pleť jemnou a hebkou.

Velikost balení
749
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vielo Čisticí pleťové mléko BIO 100 ml

50146730

Úvod

Vielo Čisticí pleťové mléko BIO je dotekem čisté přírody na vaší tváři. Rostlinné oleje a bylinkové extrakty rozpouštějí denní nečistoty a make-up, obsažená bio syrovátka pomáhá zachovat přirozené pH pleti. Přípravek viditelně stahuje póry a díky obsahu antibakteriálních složek se skvěle hodí i pro problematické typy pleti. Po vyčištění bude vaše pokožka jemná, hebká a připravená vstřebávat další péči.

Výsledek

  • šetrné odlíčení a očištění pleti
  • respektuje pH pleti a její ochranný film
  • vyživuje, vyhlazuje a pomáhá udržet hydrataci pleti
  • malé cestovní balení

Složení

Čisticí pleťové mléko mimo jiné obsahuje: syrovátkový protein, šípkový a meruňkový olej, olej z pšeničných klíčků, extrakty z heřmánku, měsíčku, šalvěje a arniky, esenciální oleje z levandule a gerania.


Použití

Čisticí mléko vytvořené z přírodních ingrediencí je ideálním začátkem ranní i večerní péče o pleť. Nanášejte jej přímo na obličej nebo pomocí kosmetického tamponu a jemně vmasírujte do pokožky. Nakonec opláchněte vlažnou vodou a zbytky setřete navlhčeným tamponem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.