Kosmetika

Vichy Minéral 89 72H Hydratační krém bez parfemace 50 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Minéral 89
5.0

Hydratační krém Vichy Minéral 89 72 H dlouhodobě hydratuje, osvěžuje a zanechává hedvábně hebkou pokožku. Obsažený glycerin zvláčňuje její texturu. Bez parfemace.

*Sleva 150 Kč při nákupu označených produktů značky VICHY v minimální hodnotě 590 Kč. *Při nákupu označených produktů značky VICHY v minimální hodnotě 590 Kč získáte slevu 150 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
535
Doprava zdarma

O produktu: Vichy Minéral 89 72H Hydratační krém bez parfemace 50 ml

50146367

Úvod

Hydratační krém Vichy Minéral 89 72 H dlouhodobě hydratuje, osvěžuje a zanechává hedvábně hebkou pokožku. Podporuje přirozenou hydrolipidovou bariéru pleti, udržuje v ní nezbytnou vlhkost a zabraňuje jejímu vysoušení. Složení s niacinamidem redukuje drobné pupínky a zanechává čistou a rozjasněnou pleť, která je plná života. Obsažený glycerin navíc zvláčňuje její texturu. Krém se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Ideální na suchou a citlivou pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • dlouhodobě hydratuje
  • podporuje hydrolipidovou bariéru pleti
  • zanechává čistou a rozjasněnou pleť

Použití

Jemně vklepejte do pokožky a nechte vstřebat. Používejte ráno i večer. Vhodný i na oční okolí. Můžete jej používat i pod make-up.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.