Kosmetika

La Roche-Posay Cicaplast B5 regenerační sérum 30 ml

Produktová řada: Cicaplast

Regenerační sérum Cicaplast B5 od La Roche-Posay dokonale hydratuje, regeneruje a posiluje ochranný hydrolipidový plášť pokožky. Obsahuje 10% koncentraci provitaminu B5.

1 050
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: La Roche-Posay Cicaplast B5 regenerační sérum 30 ml

50146366

Úvod

Regenerační sérum Cicaplast B5 od La Roche-Posay dokonale hydratuje, regeneruje a posiluje ochranný hydrolipidový plášť pokožky*. Obsahuje 10% koncentraci provitaminu B5 (panthenolu). Ten zklidňuje podrážděnou pokožku, redukuje pnutí a pocity diskomfortu. Sérum obnovuje namáhanou pleť, kterou dennodenně vystavujeme nepříznivým vlivům, jako je voda, vítr, mráz, slunce nebo znečištění. Ideální také po kosmetickém zákroku. Vhodné na suchou a citlivou pokožku.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • podporuje hydrolipidovou vrstvu pleti
  • ideální na suchou a citlivou pleť

*Po 1 hodině dochází k obnově křehké bariéry pokožky a pleť je zklidněná. Po 1 týdnu je pleť dostatečně zregenerovaná a chráněná před vnějšími vlivy. Textura pleti se viditelně zlepšuje a tón pleti je rovnoměrnější. Testováno po zákrocích v rozmanitých klimatických podmínkách. 


Použití

Používejte ráno a večer. Naneste 1 až 2 kapky na obličej a krk a jemně vklepejte do pokožky. Před použitím dalších produktů v rámci péče o pleť vyčkejte 1 minutu. Následně aplikujte ochranný krém s faktorem SPF50.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.