Kosmetika

Vielo Pleťová maska BIO 50 ml

Značka: VIELO

Vielo Pleťová maska BIO s bílým jílem a bylinkovými výtažky je ideální pro mastnou, smíšenou a normální pleť, kterou trápí rozšířené póry s tendencí k ucpávání.

849
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Pleťová maska BIO 50 ml

50146721

Úvod

Vielo Pleťová maska BIO je ideální pro mastnou, smíšenou a normální pleť, kterou trápí rozšířené póry s tendencí k ucpávání. Přírodní složení s bílým jílem, vilínem a dalšími bylinnými výtažky poskytuje pokožce hloubkové pročištění a urychluje její regeneraci. Bílý jíl, krásně naváže nečistoty a zatáhne póry. Obsah mléčné syrovátky působí blahodárně na kyselý kožní plášť, který chrání hydrataci pleti, kyselina hyaluronová, šípkový olej a olej z pšeničných klíčků dodávají pleti vláčnost a elasticitu.

Výsledek

  • do hloubky pročistí pokožku, urychlí její regeneraci
  • vyživuje pleť a dodává jí vláčnost a elasticitu
  • zanechává ji nádherně vyhlazenou a svěží

Složení

Pleťová maska BIO mimo jiné obsahuje: syrovátkový protein, destilát vilínu virginského, šípkový a pupalkový olej, bílý jíl, olej z pšeničných klíčků, bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou, extrakty z měsíčku, okurky, levandule a slézu.


Použití

Masku používejte na odlíčenou a očištěnou pokožku tváře a krku. Nanášejte ji v silnější vrstvě a nechte 15 minut působit. Poté obličej opláchněte teplou vodou a očistěte kosmetickými tampony. Doporučujeme používat 1-2x týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.