Kosmetika

Vielo Sérum s kyselinou hyaluronovou BIO 50 ml

Značka: VIELO

Vielo Sérum s kyselinou hyaluronovou BIO nádherně vypne a vyhladí vaši pleť, redukuje jemné linky a vrásky. Díky intenzivní hydrataci přírodních složek bude vaše pokožka hebká a svěží.

1 550
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Sérum s kyselinou hyaluronovou BIO 50 ml

50146724

Úvod

Vielo Sérum s kyselinou hyaluronovou BIO je omlazením pro vaši pleť! Obsahuje dva typy kyseliny hyaluronové, které jsou schopné vyplnit různé vrstvy pokožky. Menší molekuly pronikají hlouběji, zatímco větší částice vyhlazují povrch pleti a redukují jemné linky a vrásky. Sérum je obohacené o syrovátkový protein a jeho přírodní složení doplňují extrakty z měsíčku lékařského, šípku, světlíku lékařského + esenciální oleje z gerania a levandule. Výsledkem této péče je osvěžená, vyhlazená a vypnutá pokožka. Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Výsledek

  • nádherně vypne a vyhladí vaši pleť
  • intenzivně hydratuje a oživuje pokožku
  • pH přípravku respektuje přirozený kožní plášť
  • bylinkové výtažky zklidňují pokožku a pomáhají její regeneraci
  • s harmonickou květinovou vůní

Složení

Sérum s kyselinou hyaluronovou BIO mimo jiné obsahuje: syrovátkový protein, extrakt ze šípků, vysokomolekulární a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, extrakty z měsíčku a světlíku lékařského, šalvějový olej, esenciální oleje z levandule a gerania.


Použití

Lahvičku protřepejte a na konečky prstů kápněte 1-2 kapky séra. Jemným poklepáváním je vmasírujte do navlhčené pokožky. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.