Doplněk stravy

Dr. Popov Psyllium Trávení 120 kapslí

Značka: DR.POPOV

Dr. Popov Psyllium Trávení je směs vlákniny a bylinek s probiotiky. Obsažené látky podporují dobré trávení a normální funkci střevního traktu.

245

Cena za 100 kusů: 204,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Popov Psyllium Trávení 120 kapslí

50145645

Úvod

Dr. Popov Psyllium Trávení je směs vlákniny, inulinu z čekanky a probiotických kvasinek. Psyllium je rozpustná vláknina z osemení jitrocele indického (vejčitého). Při dostatečném příjmu tekutin, má schopnost vytvářet v trávicím traktu gel, který změkčuje stolici a zároveň zvyšuje její objem. Tím napomáhá vyprazdňování a správné funkci střev. Přípravek dále obsahuje Aloe vera a výtažky z ostropestřce a smetánky, které podporují dobré trávení. Čekankový inulin, a také smetánka slouží jako probiotika – potrava pro zdravou střevní mikroflóru.

Hlavní vlastnosti

  • psyllium a Aloe vera podporují normální funkce trávicího traktu a střev
  • psyllium příznivě ovlivňuje normální hladinu cholesterolu v krvi
  • ostropestřec a smetánka přispívají k normálnímu trávení
  • Aloe vera podporuje čištění, detoxikaci
  • obsahuje probiotika + prebiotickou vlákninu inulin

Dávkování

Užívejte 2x denně 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím vody (minimálně 250 ml). Maximální denní dávka jsou 4 kapsle. 


Složení

Vyčištěné obaly semen jitrocele indického (Plantago ovata), čekankový inulin, probiotické kvasinky Saccharomyces Boulardii, extrakty skořice, smetanky, ostropestřce a Aloe vera, obal kapsle – jedlá želatina. Jedna kapsle obsahuje 607 mg Psyllia. Bez přídavku cukrů, chemických látek a barviv.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud kromě Psyllia užíváte ještě jiné doplňky stravy nebo léky, je třeba dodržet odstup alespoň 1 hodiny. Není určeno pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.