Kosmetika

Yves Rocher Hydratační sérum na den a noc 30 ml

Yves Rocher Hydratační sérum na den a noc aktivně připravuje základ pro nanesení denní nebo noční péče, lehce vstřebá a zanechává pleť nasycenou, jemnou a hydratovanou.

709
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Hydratační sérum na den a noc 30 ml

50145815

Úvod

Dopřejte své pleti intenzivní non-stop hydrataci na dlouhých 100 hodin! Odmění se vám znovunabytým jasem, jemnější texturou a mladistvým vzhledem! Hydra Végétal hydratační sérum na den i noc pleť okamžitě zvláční pleť, která poté působí vitálně a svěže. Sérum aktivně připravuje základ pro nanesení denní nebo noční péče, lehce vstřebá a zanechává pleť nasycenou, jemnou a hydratovanou.

Řada Hydra Végétal –⁠⁠⁠ hloubková hydratace na dlouhou dobu

Řada Hydra Végétal byla vyvinuta speciálně pro potřeby normální, smíšené až suché pleti. Intenzivně a hloubkově hydratuje a podporuje přirozený jas pokožky. Součástí řady je buněčná voda z kosmatcovníku, která má schopnost zachytit vláhu v pleti a udržet ji tam po dlouhou dobu.

Hlavní vlastnosti:

  • dlouhodobě hydratuje pleť
  • připravuje pleť na aplikaci denní a noční péče
  • rozjasňuje, osvěžuje a revitalizuje
  • pro normální až smíšenou pleť
  • vhodné jako první péče o mladistvou pleť


Použití

Malé množství séra naneste na konečky prstů. Vmasírujte do pokožky obličeje a krku od středu směrem k okrajům. Nechte chvíli působit a poté naneste oblíbenou denní či noční péči


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.