Kosmetika

Yves Rocher Denní péče proti vráskám riche 50 ml

Yves Rocher Denní péče proti vráskám Riche Créme intenzivně regeneruje a obnovuje pokožku a zanechává ji zářivou, jemnou a mladistvou.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Yves Rocher Denní péče proti vráskám riche 50 ml

50145821

Úvod

Vzpruha pro zralou pleť v podobě denní péče proti vráskám Riche Créme od Yves Rocher intenzivně regeneruje a obnovuje pokožku a zanechává ji zářivou, jemnou a mladistvou. Přípravek efektivně redukuje vrásky a pigmentové skvrny a dodává pleti pružnost a pocit komfortu.

Řada Riche Créme - anti aging péče z 1000 damašských růží

Řada Riche Créme reaguje na specifické potřeby zralé pleti s viditelnými projevy stárnutí. Experti z Yves Rocher vybrali 30 vzácných olejů s výraznými omlazujícími účinky. Složení produktů Riche Créme je navíc obohaceno o růžový vosk, který intenzivně regeneruje a vyživuje pleť. Tato blahodárná ingredience z damašské růže se získává precizním extračním procesem a ke kilogramu růžového vosku je potřeba jedné tuny těchto květů. Vosk spolu s jojobovým olejem tvoří jednu z nejvýraznějších složek řady Riche Créme. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září svěžestí.

Hlavní vlastnosti:

  • zmirňuje projevy stárnutí pleti
  • eliminuje vrásky a pigmentové skvrny
  • regeneruje a obnovuje pleť

Použití

Oříšek krému naneste na konečky prstů a vmasírujte do pokožky obličeje a krku od středu směrem k okrajům. Nechte chvíli působit a poté můžete začít nanášet make-up.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.