Kosmetika

Yves Rocher Noční péče proti vráskám riche 50 ml

5.0

Yves Rocher Noční péče proti vráskám riche během spánku regeneruje a obnovuje pokožku a zanechává ji zářivou, jemnou a mladistvou.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 190
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Noční péče proti vráskám riche 50 ml

50145822

Úvod

Vzpruha pro zralou pleť v podobě noční péče proti vráskám Riche Créme od Yves Rocher během spánku regeneruje a obnovuje pokožku a zanechává ji zářivou, jemnou a mladistvou. Přípravek efektivně redukuje vrásky a pigmentové skvrny a dodává pleti pružnost a svěžest.

Řada Riche Créme - anti aging péče z 1000 damašských růží

Řada Riche Créme reaguje na specifické potřeby zralé pleti s viditelnými projevy stárnutí. Experti z Yves Rocher vybrali 30 vzácných olejů s výraznými omlazujícími účinky. Složení produktů Riche Créme je navíc obohaceno o růžový vosk, který intenzivně regeneruje a vyživuje pleť. Tato blahodárná ingredience z damašské růže se získává precizním extračním procesem a ke kilogramu růžového vosku je potřeba jedné tuny těchto květů. Vosk spolu s jojobovým olejem tvoří jednu z nejvýraznějších složek řady Riche Créme. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září svěžestí.


Použití

Oříšek krému naneste na konečky prstů a vmasírujte do pokožky obličeje a krku od středu směrem k okrajům. Nechte působit přes noc.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.