Kosmetika

Yves Rocher Olejové sérum z růží riche 30 ml

Yves Rocher Olejové sérum z růží riche okamžitě regeneruje pokožku a zanechává ji vyhlazenou, jemnou a vyživenou. Má nemastnou texturu a připravuje pleť na aplikaci denní nebo noční péče.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Olejové sérum z růží riche 30 ml

50145824

Úvod

Olejové sérum z růží Riche Créme od Yves Rocher okamžitě regeneruje pokožku a zanechává ji vyhlazenou, jemnou a zářivou. Pomáhá zmírnit projevy stárnutí, eliminuje vrásky a pigmentové skvrny. Sérum má nemastnou texturu, snadno se vstřebává a připravuje pleť na aplikaci denní nebo noční péče.

Řada Riche Créme - anti aging péče z 1000 damašských růží

Řada Riche Créme reaguje na specifické potřeby zralé pleti s viditelnými projevy stárnutí. Experti z Yves Rocher vybrali 30 vzácných olejů s výraznými omlazujícími účinky. Složení produktů Riche Créme je navíc obohaceno o růžový vosk, který intenzivně regeneruje a vyživuje pleť. Tato blahodárná ingredience z damašské růže se získává precizním extračním procesem a ke kilogramu růžového vosku je potřeba jedné tuny těchto květů. Vosk spolu s jojobovým olejem tvoří jednu z nejvýraznějších složek řady Riche Créme. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září svěžestí.

Hlavní vlastnosti:

  • obnovuje přirozenou pružnost pleti
  • redukuje vrásky a pigmentové skvrny
  • regeneruje a vyživuje zralou pleť

Použití

Před použitím protřepte a naneste sérum pipetkou na bříška prstů. Krouživými pohyby vmasírujte do čisté a odlíčené pleti a nezapomeňte na krk. Nechte chvíli vstřebat a poté naneste oblíbenou noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.