Kosmetika

Yves Rocher Péče proti vráskám v okolí očí 14 ml

Yves Rocher Péče proti vráskám v okolí očí redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima, rozjasňuje oční kontury a vyplňuje vrásky.

909
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Péče proti vráskám v okolí očí 14 ml

50145826

Úvod

Svěží a neparfemovaná Riche Créme péče proti vráskám v okolí očí od Yves Rocher očí vyhlazuje a vyživuje jemnou pokožku v oblasti očí. Úspěšně redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima, rozjasňuje oční kontury a vyplňuje vrásky.

Řada Riche Créme - anti aging péče z 1000 damašských růží

Řada Riche Créme reaguje na specifické potřeby zralé pleti s viditelnými projevy stárnutí. Experti z Yves Rocher vybrali 30 vzácných olejů s výraznými omlazujícími účinky. Složení produktů Riche Créme je navíc obohaceno o růžový vosk, který intenzivně regeneruje a vyživuje pleť. Tato blahodárná ingredience z damašské růže se získává precizním extračním procesem a ke kilogramu růžového vosku je potřeba jedné tuny těchto květů. Vosk spolu s jojobovým olejem tvoří jednu z nejvýraznějších složek řady Riche Créme. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září svěžestí.

Hlavní vlastnosti:

  • hloubková regenerace a obnova očních kontur
  • jemná gelová textura
  • bojuje s projevy stárnutí pleti
  • eliminuje vrásky kolem očí
  • zmírňuje tmavé kruhy a váčky pod očima

Použití

Potřebné množství naneste na bříško prstu a jemným vklepáváním a malými kroužky vmasírujte do okolí očí. Nechte chvíli působit a poté naneste oblíbenou denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.