Kosmetika

Yves Rocher Rozjasňující péče na okolí očí anti-age 15 ml

Yves Rocher Rozjasňující péče na okolí očí Anti-Age Global redukuje vrásky a v oblasti očí a vyhlazuje a zpevňuje oční kontury.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
945
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Rozjasňující péče na okolí očí anti-age 15 ml

50145840

Úvod

Vraťte svou pleť o pár let zpět. Pěstící péče o oční partie by měla být na cestě za mladistvým vzhledem naprostý základ. Rozjasňující péče na okolí očí Yves Rocher Anti-Age Global redukuje vrásky a v oblasti očí, kde je pokožka nejcitlivější. Nanáší se pomocí praktického aplikátoru a vyhlazuje a zpevňuje oční kontury.

Řada Anti-Age Global – znovuzrození mladistvé pleti

Prémiová řada Anti-Age Global efektivně redukuje veškeré známky stárnutí. Obsažený nektar z pupenů šeříku podporuje obnovu a regeneraci pokožky, zvyšuje její elasticitu a dodává jí jas. Veškeré přípravky této řady rovněž zmírňují viditelnost vrásek a prodlužují mladistvý a zářivý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje vrásky v okolí očí
  • zpevňuje a posiluje pleť v oblasti očí
  • hloubkově hydratuje
  • navrací očím jas a zářivý vzhled


Použití

Na pokožku v okolí očí vymáčkněte malé množství séra a krouživými pohyby vmasírujte kulatou částí do okolí očí. Nechte chvíli působit a poté naneste denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.