Kosmetika

Yves Rocher Koncentrované sérum Lifting Végétal 30 ml

Yves Rocher Koncentrované sérum Lifting Végétal zajišťuje okamžité vyhlazení, intenzivní hydrataci a brilantní projasnění pleti. Na denní i noční použití.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Koncentrované sérum Lifting Végétal 30 ml

50145843

Úvod

Vysoce koncentrované zpevňující sérum Yves Rocher Lifting Végétal vám nabídne okamžitý zpevňující efekt a brilantní projasnění pleti pomocí perleťových odlesků. Sérum rovněž intenzivně hydratuje pokožku a vyhlazuje vrásky. Celkový vzhled pleti je díky pravidelnému používání objemnější a působí mladistvým dojmem.

Řada Lifting Végetal – revoluce v rostlinném faceliftu

Řada kosmetických produktů Lifting Végetal výrazně přispívá k obnově pleti, kterou zpevňuje, posiluje a omlazuje. Koncentrované složení přípravků s extraktem zběhovce plazivého je svým charakterem podobné kolagenu, který je nezbytnou součástí lidské pokožky a podílí se na jejím dobrém stavu. Ačkoliv se tato rostlina často označuje za plevel, její vlastnosti jsou pro pleť mimořádně přínosné. Dokáže zachovat strukturu a pevnost pleti, a to za jakýchkoliv podmínek.

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje a projasňuje pleť
  • intenzivně hydratuje
  • zmírňuje vzhled vrásek


Použití

Naneste malé množství séra na bříška prstů a aplikujte poklepy na pokožku obličeje a krku. Nechte chvíli vstřebat a poté naneste oblíbenou denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.