Kosmetika

Yves Rocher Péče na okolí očí Lifting Végétal 14 ml

Yves Rocher Péče na okolí očí Lifting Végétal vyhlazuje, hydratuje a zpevňuje oční partie. Pomáhá také zmírnit vzhled vrásek a rozjasnit pohled.

909
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Péče na okolí očí Lifting Végétal 14 ml

50145844

Úvod

Rozjasní váš pohled a poradí si i s vějířky kolem očí. Péče na okolí očí Yves Rocher Lifting Végétal si pleť v této oblasti doslova hýčká. Vysoká koncentrace rostlinného kolagenu navrátí očním konturám mladistvý vzhled, protože jej hloubkově hydratuje, vyživuje a zpevňuje.

Řada Lifting Végetal – revoluce v rostlinném faceliftu

Řada kosmetických produktů Lifting Végetal výrazně přispívá k obnově pleti, kterou zpevňuje, posiluje a omlazuje. Koncentrované složení přípravků s extraktem zběhovce plazivého je svým charakterem podobné kolagenu, který je nezbytnou součástí lidské pokožky a podílí se na jejím dobrém stavu. Ačkoliv se tato rostlina často označuje za plevel, její vlastnosti jsou pro pleť mimořádně přínosné. Dokáže zachovat strukturu a pevnost pleti, a to za jakýchkoliv podmínek.

Hlavní vlastnosti:

  • vypíná, hydratuje a posiluje oční okolí
  • zmírňuje otoky a tmavé kruhy pod očima
  • posiluje a omlazuje oční kontury


Použití

Naneste malé množství gelu na bříška prstů a jemným vklepáním vmasírujte do očního okolí. Nechte chvíli působit a poté naneste svou oblíbenou denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.