Kosmetika

Yves Rocher Koncentrované vyhlazující sérum 30 ml

Yves Rocher Filler Végétal Koncentrované vyhlazující sérum do hloubky hydratuje a vyplňuje pleť a zvyšuje její pružnost. Viditelné zpevňuje pokožku a zmírňuje vzhled vrásek.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Koncentrované vyhlazující sérum 30 ml

50145848

Úvod

Intenzivní výživa pro zralou pleť v podobě koncentrovaného vyhlazujícího séra Yves Rocher Filler Végétal. Sérum pleť do hloubky hydratuje, vyplňuje a zvyšuje její pružnost. S každým dalším použitím se můžete těšit na viditelné zpevnění pokožky a vytoužený úbytek vrásek.

Řada Filler Végétal – omlazující lázeň z kosmatce krystalového a kyseliny hyaluronové

Tato řada v sobě ukrývá tandem mimořádně omlazujících ingrediencí. Všechny přípravky obsahují vysokou koncentraci výtažku z kosmatce krystalového a kyseliny hyaluronové. Kosmatec krystalový je pouštní rostlina, jejíž domovinou je jižní Afrika, a tak se umí přizpůsobit extrémním životním podmínkám. Blahodárné spojení zmiňovaných látek vychází z mnohaletého know-how expertů na kosmetiku, kteří dali vzniknout kosmetické řadě Yves Rocher Filler Végétal.

Hlavní vlastnosti:

  • vyhlazuje vrásky a zmírňuje jejich vzhled
  • zpomaluje stárnutí pleti
  • intenzivně hydratuje, osvěžuje a vyživuje


Použití

Oříšek séra naneste na konečky prstů a vmasírujte jej do pokožky obličeje a krku od středu směrem k okrajům. Nechte chvíli působit a poté pokračujte v oblíbené denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.