Kosmetika

Yves Rocher Péče proti vráskám na okolí očí 14 ml

Yves Rocher Filler Végétal Péče proti vráskám na okolí očí intenzivně hydratuje a regeneruje oční partie. Redukuje vrásky a zajišťuje očím svěží a vitální vzhled.

795
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Péče proti vráskám na okolí očí 14 ml

50145849

Úvod

Péče proti vráskám na okolí očí Yves Rocher Filler Végétal dodá vašim očím jiskru a mladistvý vzhled. Intenzivně hydratuje oční partie, dodává jim výživu a pomáhá je regenerovat. S každou další aplikací pleť vypadá svěže, vitálně a hlubší vrásky jsou méně patrné.

Řada Filler Végétal – omlazující lázeň z kosmatce krystalového a kyseliny hyaluronové

Tato řada v sobě ukrývá tandem mimořádně omlazujících ingrediencí. Všechny přípravky obsahují vysokou koncentraci výtažku z kosmatce krystalového a kyseliny hyaluronové. Kosmatec krystalový je pouštní rostlina, jejíž domovinou je jižní Afrika, a tak se umí přizpůsobit extrémním životním podmínkám. Blahodárné spojení zmiňovaných látek vychází z mnohaletého know-how expertů na kosmetiku, kteří dali vzniknout kosmetické řadě Yves Rocher Filler Végétal.

Hlavní vlastnosti:

  • vyhlazuje vrásky v očním okolí
  • zpomaluje stárnutí pleti
  • regeneruje, rozjasňuje a hydratuje


Použití

Oříšek séra naneste na konečky prstů a vmasírujte do pokožky obličeje a krku od středu směrem k okrajům. Nechte chvíli působit a poté pokračujte v oblíbené denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.