Kosmetika

Yves Rocher Rozjasňující roll-on na okolí očí 15 ml

Yves Rocher Elixir Botanique Rozjasňující roll-on na okolí očí intenzivně hydratuje, vyživuje a zpevňuje pleť kolem očí a chrání ji před znečištěním.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
729
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Rozjasňující roll-on na okolí očí 15 ml

50145854

Úvod

Rozjasňující roll-on na oční okolí Yves Rocher Elixir Botanique intenzivně hydratuje, vyživuje a zpevňuje pleť kolem očí. Viditelně redukuje jemné linky a vrásky a chrání oční partie před znečištěním.

Řada Elixir Botanique – ulevující hýčkání pleti pomocí rostlinných ingrediencí

Revoluční řada, jež se pyšní patentovanou schopností stimulovat okysličení pokožky pomocí toku kyslíku, a následně tak detoxikovat pleť a zpomalovat její stárnutí. Součástí přípravků Elixir Botanique je komplex aktivních látek sestávající z blahodárných extraktů z lichořeřišnice a mikrořasy Tetraselmis.

Hlavní vlastnosti:

  • umožňuje pleti dýchat
  • aktivuje detoxikační mechanismy
  • zpomaluje první projevy stárnutí
  • redukuje vrásky a zpevňuje pleť v okolí očí
  • chrání a revitalizuje oční okolí


Použití

Na pokožku v oblasti očí vymáčkněte malé množství séra a krouživými pohyby jej vmasírujte kulatou částí přípravku do očního okolí. Nechte chvíli působit a poté naneste denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.