Kosmetika

Yves Rocher Olej na tělo a vlasy s perletí 100 ml

Yves Rocher Olej na tělo a vlasy s perletí intenzivně vyživuje a hydratuje vlasy a pokožku, zklidňuje je po sluneční lázni a provoní nádhernou exotickou vůní.

339
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Olej na tělo a vlasy s perletí 100 ml

50145898

Úvod

Olej na tělo a vlasy s perletí Yves Rocher Monoï de Tahiti si získá vaši přízeň hned z několika důvodů: intenzivně vyživuje a hydratuje vlasy a pokožku, zklidňuje po sluneční lázni a v neposlední řadě je provoní nádhernou exotickou vůní. Perleťové částice zdůrazňují barvu opálené pleti a vlasům dodávají zářivý lesk. Lehké přírodní složení tohoto suchého oleje se snadno vstřebává a zanechává pokožku hebkou na dotek a bez mastného filmu.

Řada Monoï de Tahiti – vyživující dotek exotických ingrediencí

Exotická řada tělové kosmetiky s blahodárným monoi olejem z tropického ostrova Tahiti ve Francouzské Polynésii, který je kombinací kokosového oleje a výtažku z květu tiaré – symbolu Tahiti. Po desítky generací Tahiťané používají monoi olej v rámci péče o vlasy a pokožku, která je často vystavována slunečním paprskům. Monoi olej má zklidňující účinky a urychluje regeneraci pokožky a vlasů.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a vyživuje pokožku i vlasy
  • nádherná exotická vůně
  • pomáhá při fixaci opálení
  • nezanechává mastný film
  • z 98 % přírodní složení

Použití

Před použitím protřepejte. Olej Yves Rocher Monoi tuhne při teplotách pod 26 ° C. Je to přirozený proces. Pokud ohřejete lahvičku v rukou nebo pod teplou vodou, znovu zkapalní.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.