Kosmetika

Yves Rocher Parfémová voda Intense 50 ml

Yves Rocher Parfémová voda Intense, jež srší harmonií a nádhernými květinovými akordy a podtrhne osobnost nejedné dívky nebo ženy.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Yves Rocher Parfémová voda Intense 50 ml

50145960

Úvod

Jsou okamžiky, ze kterých dýchá klid a harmonie, kdy je náš svět doslova zalitý sluncem. Pokud by se takový moment dal popsat vůní, byla by to jednoznačně Yves Rocher Comme une Évidence. Podmanivé spojení esenciálního oleje z růže damašské a výtažku z jasmínu je v této intenzivní parfémované vodě obohaceno o sluneční akcenty podtrhující květinové srdce. Základ vůně patří pulsujícím akordům bílého dřeva a gurmánským tónům pralinek.

Hlavní vlastnosti:

  • květinová chypre vůně
  • na denní i večerní nošení
  • nová interpretace původní vůně

Složení

  • Esence bergamotu: Jemná harmonie, bergamot kombinuje jiskřivou, živou a slunečnou stránku citrusových plodů s květinovou sladkostí.
  • Esence damašské růže: Odhaluje růžovou květinovou vůni, bohatou a opulentní, zároveň kořeněnou, ovocnou a medovou.
  • Esence pačuli: Pačuli současně dřevitá, balzámová, jemná, bylinná, jemně zemitá a kožovitá odhaluje v celé vůni své čichové bohatství.

Použití

Nastříkejte vůni na tělo či oblast krku a dekoltu. Opakujte během dne dle potřeby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.