Kosmetika

Korres Kondicionér Sunflower and Mountain tea 200 ml

Značka: KORRES

Korres Kondicionér Sunflower and Mountain tea obsahuje vyživující rostlinné oleje + výtažky z řeckých bylin, které chrání barvu a pomáhají vrátit vlasům lesk a přirozenou krásu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Korres Kondicionér Sunflower and Mountain tea 200 ml

50145034

Úvod

Korres Kondicionér Sunflower and Mountain tea je specialista na barvené vlasy. Kromě vyživujících olejů a rostlinných másel, je obohacený o výtažky ze slunečnice řeckých bylinek, které chrání barvu a pomáhají vrátit vlasům lesk a přirozenou krásu.

Hlavní vlastnosti

  • hydratuje a vyživuje vlasy
  • vrací barveným vlasům lesk
  • obsahuje vyživující oleje, vitaminy + výtažky z řeckých bylin

Složení

Kondicionér mimo jiné obsahuje: máslo murumuru, olej babassu, extrakt z řepy, olej z katránu etiopského, extrakt ze semen slunečnice, pšeničný protein, kyselinu mléčnou, niacinamid, panthenol, extrakt z krétského oregána, extrakt z listů majoránky, extrakt z hojníku horského (Sideritis syriaca).


O značce

Čistá krása a udržitelnost – tak lze charakterizovat řeckou eko kosmetiku, která sází na sílu bylin, jež vyvinuly specifické obranné mechanismy, aby mohly růst v horách, na sopečné půdě či na jihu země náchylné k suchu. Zakladatel značky lékárník Giorgos Korres využil své znalosti z fytoterapie v inovativních přírodních formulacích pro krásu pokožky. Jeho splněnou vizí je přírodní kosmetika s viditelnými výsledky, která se vyrábí ze surovin pěstovaných místními farmáři.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.