Péče o dítě

Munchkin Pastelky do vody 5 ks

Značka: MUNCHKIN

5 pastelek do koupele Munchkin (žlutá, oranžová, červená, zelená a modrá), které skvěle padnou do malých dětských ručiček, krásně píší na hladké povrchy a snadno se vodou smývají.

NAVÍC Munchkin Simple Clean Hrneček 12m+ 296 ml zelený Při nákupu produktů značky Munchkin v minimální hodnotě 599 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Munchkin Simple Clean Hrneček 12m+ 296 ml zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Munchkin Pastelky do vody 5 ks

50147032

Úvod

Nabídněte svému dítěti aktivní a kreativní zábavu ve vaně! S pastelkami Munchkin může být umělcem každý. 5 pastelek do koupele (žlutá, oranžová, červená, zelená a modrá), které skvěle padnou do malých dětských ručiček, zabaví vaše děti při koupeli, podpoří kreativitu, rozpoznávání barev a nápaditou hru. Pastelky skvěle píší na všechny hladké povrchy: na vanu, dlaždičky nebo porcelán, a snadno se vodou a houbičkou/hadříkem zase smyjí. Se svým děťátkem můžete psát písmena a číslice, procvičovat pravopis nebo kreslit podle libosti. Už dost bylo pokreslených ubrusů a stolů.

Hlavní vlastnosti:

  • 5 pastelek do vany
  • lehce píší na všechny hladké povrchy
  • snadno se vodou smývají
  • podporují kreativitu a nápaditou hru
  • vhodné pro děti od 3 let

Munchkin Pastelky do vody 5 ks3


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.