Potraviny a nápoje

YuzuYuzu Yuzu Aloe Tea 500 g

Značka: YUZUYUZU
5.0

YuzuYuzu Yuzu Aloe Tea je osvěžující kombinace šťavnatého citrusu a aloe, která vám dodá antioxidanty a extra porci vitaminu C. Chutná jako horký čaj i jako vychlazená limonáda.

225

Cena za 100 g: 45,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: YuzuYuzu Yuzu Aloe Tea 500 g

50146570

Úvod

YuzuYuzu Yuzu Aloe Tea je osvěžující kombinace šťavnatého citrusu s gelem z aloe, která vám dodá antioxidanty* a extra porci vitaminu C. Exotické citrusy yuzu mají svěží chuť, intenzivní hořkosladké aroma a jsou plné vitamínů. Aloe vera poskytuje řadu zdravotních benefitů: podporuje správnou funkci střev, pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi, podporuje přirozenou obranyschopnost a pomáhá při únavě a napětí. Nápoj chutná báječně s horkou vodou jako čaj i jako vychlazená limonáda v letních dnech.

Hlavní vlastnosti

  • nápoj s příjemným aroma je doslazený medem
  • jediná sklenka pokryje bohatě vaši denní potřebu vitaminu C
  • aloe vera přispívá k dobré funkci střevního traktu
  • aloe vera pomáhá udržet normální hladinu cukru v krvi
  • obsahuje antioxidanty (vitamin C, aloe)*
  • podporuje imunitu (vitamin C, aloe)

Složení

Citrusové plody yuzu 20 %, Aloe vera gel 15 %, med 5 %, voda, cukr, kyselina citronová (regulátor kyselosti), karboxymethylceluloza (zahušťovadlo); vitamin C 395 mg. Vitamin C v jedné dávce (35 g): 138 mg (173 % RHP – referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal). Neobsahuje přidaná barviva. Bez lepku, bez laktózy a GMO free.


Použití

Polévkovou lžíci (35 g) přípravku přelijte 200-250 ml horké nebo studené vody a dobře promíchejte. Pro horké letní dny můžete nápoj podle chuti vychladit nebo přidat kousky ledu. Výborně chutná také s perlivou vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.