Potraviny a nápoje

YuzuYuzu Yuzu Syrup 750 ml

Značka: YUZUYUZU

Yuzu Syrup je koncentrát šťávy vhodný k přípravě osvěžujícího nápoje i dochucení koktejlů či dezertů. Citrusy yuzu mají svěží chuť, intenzivní hořkosladké aroma a jsou plné vitamínů.

365

Cena za 100 ml: 48,67 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: YuzuYuzu Yuzu Syrup 750 ml

50146571

Úvod

Yuzu Syrup je koncentrát šťávy z exotických citrusů yuzu, které mají svěží chuť, intenzivní hořkosladké aroma a jsou plné vitamínů. Naředěním připravíte nápoj k doplnění pitného režimu i osvěžující limonádu pro horké letní dny. Lehce pikantní chuť yuzu, připomíná kombinaci grepu, mandarinky a citronu, a je jako stvořená k doladění míchaných nealkoholických i alkoholických nápojů. Koncentrát můžete použít i při výrobě lahodných dezertů a dresinků.

Hlavní vlastnosti

  • koncentrát šťávy z citrusů yuzu
  • svěží chuť a intenzivní hořkosladké aroma
  • vhodný k přípravě osvěžujícího nápoje
  • k dochucení koktejlů či dezertů
  • doslazeno cukrem a stévií

Složení

Šťáva z čerstvých citrusů Yuzu 29 %, voda, třtinový cukr, řepný cukr, ovocný cukr, stévie, kyselina citronová (regulátor kyselosti), karboxymethylcelulóza (zahušťovadlo), vitamin C. Bez lepku.


Použití

20-30 ml Yuzu Syrupu a dolijte vodou do 250-300 ml. Nápoj si nejlépe vychutnáte vychlazený, doporučujeme kombinovat s dobře vychlazenou perlivou vodou a ledem. Po otevření uchovejte v lednici a spotřebujte nejlépe do 3 týdnů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.