Kosmetika

ISISPHARMA TEEN DERM Gel sensitive čisticí gel na citlivou pleť se sklonem k akné 400 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: TEEN DERM

Čisticí gel ISISPHARMA TEEN DERM Gel sensitive pomáhá zvládnout péči o citlivou problematickou pleť se sklonem k akné. Perfektně vyčistí pokožku, redukuje kožní maz.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ISISPHARMA TEEN DERM Gel sensitive čisticí gel na citlivou pleť se sklonem k akné 400 ml

50146574

Úvod

Čisticí gel ISISPHARMA TEEN DERM Gel sensitive pomáhá zvládnout péči o citlivou problematickou pleť se sklonem k akné. Správné čištění smíšené a mastné pleti předchází ucpávání pórů, a tím také redukuje tvorbu černých teček a nepříjemných pupínků. TEEN DERM Gel s fyziologickým pH vyčistí pleť, aniž by narušoval její rovnováhu, redukuje kožní maz, obsažený avokádový olej vytváří „štít proti dehydrataci“. Složení speciálně přizpůsobené citlivé pleti je bez mýdla a keratolytických látek.

Výsledek

  • perfektně vyčistí pokožku, redukuje nadbytečný kožní maz
  • po umytí zůstává pokožka zklidněná a hydratovaná
  • hypoalergenní složení – vynikající tolerance – dermatologicky testováno
  • dospělí/děti 10+/těhotné a kojící ženy
  • nekomedogenní

Složení

Rostlinné estery avokádového oleje a zinková sůl pomáhají regulovat nadbytečný kožní maz a omezují šíření bakterií; propolis, výtažek z boswellie, glukóza, přírodní xylitol, zinek. Neobsahuje mýdlo. Bez parabenů, bez fenoxyethanolu. Jemná svěží parfemace.


Použití

Používejte ráno a večer na navlhčenou pokožku. 1-2 minuty jemně masírujte a poté opláchněte. Vhodné na obličej, dekolt i záda. Vyhněte se kontaktu s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.