Kosmetika

JONZAC Eau Thermale BIO testovací sada

Značka: JONZAC

JONZAC Eau Thermale BIO testovací sada obsahuje čistící gel, hydratační krém pro normální až smíšenou pleť, reparativní CICA krém a relipidační balzám pro suchou pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: JONZAC Eau Thermale BIO testovací sada

50147769

Úvod

Vyzkoušejte si organickou kosmetiku JONZAC s balíčkem miniproduktů JONZAC Eau Thermale BIO. Testovací sada obsahuje Dermo-čistící gel na obličej 30 ml, určený k odlíčení a hloubkovému vyčistění pleti, Lehký hydratační krém pro normální až smíšenou pleť 10 ml, Reparativní krém CICA 5 ml a Intenzivní relipidační balzám NUTRITIVE 30 ml s obsahem prebiotik a ceremidů určený pro suchou i atopickou pokožku. Přípravky mají nejvyšší úroveň BIO certifikace Cosmos Organic a jsou vhodné i pro vegany.

JONZAC Eau Thermale BIO testovací sada

  • Dermo-čistící gel na obličej perfektně odstraňuje z pleti nečistoty, a přitom je šetrný k jejímu hydrolipidovému filmu. Složení gelu zajišťuje optimální toleranci a je vhodné i pro citlivou a dehydrovanou pleť.
  • Lehký hydratační krém pro normální až smíšenou pleť obsahuje termální vodu Jonzac, rostlinné výtažky a další složky, které okamžitě aktivují přirozenou hydrataci pleti.
  • Reparativní krém CICA spojuje regenerující a zklidňující termální vodu s výtažkem z rostliny Centella asiatica, jež poskytuje bioreparativní účinek. Krém je vhodný k péči o podrážděnou pokožku, zlepšuje vzhled jizev a oděrek po dermo-estetických nebo chirurgických výkonech či po tetování. Zbavuje pokožku bakterií a na jejím povrchu vytváří ochranný film, posilující kožní bariéru, důležitou pro její zdravý vzhled.
  • Intenzivní relipidační balzám NUTRITIVE s obsahem prebiotik a ceremidů určený pro suchou i atopickou pokožku.

O značce

Eau Thermale Jonzac je ekologická a organická kosmetika certifikovaná společností ECOCERT Greenlife podle normy ECOCERT. Termální pramenitá voda Jonzac s jedinečnými vlastnostmi je kombinována s organickými recepturami, které neobsahují potenciálně škodlivé přísady, a vytvářejí tak produkty, které pracují v souladu s pletí a jsou dobře tolerovány. Kosmetika je nekomedogenní a obsahuje pouze přírodní parfemaci. Eau Thermale Jonzac je členem «1% pro planetu» a věnuje 1% svého prodeje na ekologické iniciativy. Obaly Eau Thermale Jonzac jsou ekodesignovány tak, aby omezovaly jejich dopad na životní prostředí. Značka používá recyklované PET plasty a bio-plasty získané z cukrové třtiny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.