Doplněk stravy

Green idea Probiotikum Green 11+ 30 tobolek

Značka: GREEN IDEA

Green idea Probiotikum Green 11+ je kombinace bifidobakterií, laktobacilů a prebiotické vlákniny inulinu. Přípravek lze užívat i dlouhodobě, je vhodným doplňkem při léčbě antibiotiky.

335
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Probiotikum Green 11+ 30 tobolek

50146945

Úvod

Green idea Probiotikum Green 11+ je kombinace probiotik a prebiotik, která působí blahodárně na složení střevní mikroflóry. Směs 11 druhů živých kultur je složeno převážně z bifidobakterií a laktobacilů (bakterií mléčného kvašení), které přirozeně osidlují stěnu střeva a předcházejí tak převládnutí patogenních mikroorganismů. Probiotikum Green 11+ navíc obsahuje inulin, takzvanou prebiotickou vlákninu, která slouží jako živná půda pro růst probiotik. Přípravek lze užívat i dlouhodobě, je vhodným doplňkem například při léčbě antibiotiky i po skončení jejich užívání.

Hlavní vlastnosti

  • kombinace probiotik a prebiotik
  • 11 druhů živých kultur
  • lze užívat i dlouhodobě

Dávkování

Užívejte 1-2 tobolky denně (12-24 x 109 živé kultury), společně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek je vhodný i k dlouhodobému podávání.


Složení

Inulin, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus paracasei, stearan hořečnatý (plnidlo), želatinová tobolka.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící matky. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.