Ostatní

Green idea Ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml

Značka: GREEN IDEA

Ratanové vonné tyčinky Lotos květ od Green idea přinesou do vašeho domova atmosféru exotických krajů s nádechem tajemna a vydrží vonět velmi dlouho.

545
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Ratanové vonné tyčinky Lotos květ 100 ml

50146944

Úvod

Ratanové vonné tyčinky Lotos květ od Green idea přinesou do vašeho domova atmosféru exotických dálek s nádechem tajemna. Lotosové květy jsou symbolem čistoty a znovuzrození. Jejich křehká krása ukrývá omamné aroma se svěžími vodními tóny, které zanechá vaše myšlenky klidné jako hladinu řeky. Můžete zapálit i několik tyčinek současně, a vytvořit takovou intenzitu vůně, jaká je vám příjemná.

Hlavní vlastnosti

  • vhodné do interiéru
  • vydrží vonět velmi dlouho
  • se sladkou vůní lotosového květu

Upozornění

Standardní věty o nebezpečnosti a pokyny pro bezpečné zacházení: Varování: Hořlavá kapalina a páry. Dráždí kůži. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit ospalost nebo závratě. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Zamezte vdechování prachu/ dýmu/ plynu/ mlhy/ par/ aerosolů. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Odstraňte obsah/ obal podle národních předpisů.

Nebezpečné látky: 1-Methoxy-2-Propanol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, 4-tert-Butylcyclohexyl acetate, Ethoxymethoxycyclododecane, PIPERONAL, 2-Methyl-3-(3,4-methylenedioxyphenyl)-propanal.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.