Doplněk stravy

Green idea Právenka latnatá 60 tobolek

Značka: GREEN IDEA

Green idea Právenka latnatá je doplněk stravy s výtažkem z bylinky, která podporuje imunitu, dobré trávení, normální činnost jater a pročišťuje organismus.

165

Cena za 1 kus: 2,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Právenka latnatá 60 tobolek

50146939

Úvod

Green idea Právenka latnatá je doplněk stravy s výtažkem z bylinky, která je domovem v Indii a na Srí Lance, ale díky svým blahodárným účinkům získává oblibu po celém světě. Měkýn latnatý zvaný také právenka (Andrographis paniculata) podporuje imunitní systém, dobré trávení, normální činnost jater a pročišťuje organismus. Má také příznivý vliv na hladinu krevního cukru. Přípravek v rostlinných kapslích je vhodný i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • měkýn latnatý podporuje přirozenou obranyschopnost
  • pročišťuje organismus a působí jako antioxidant
  • podporuje dobré trávení a normální činnost jater
  • podporuje normální hladinu cukru v krvi

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 tobolku. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Právenka latnatá (Měkýn latnatý Andrographis paniculata) standardizovaný extrakt z listu (10:1), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.