Doplněk stravy

Green idea Hematogreen 90 tobolek

Značka: GREEN IDEA

Green idea Hematogreen obsahuje železo a vitaminy pro podporu krvetvorby + výtažky z bylin, které podporují správnou funkci cévního systému.

395

Cena za 1 kus: 4,39 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Hematogreen 90 tobolek

50146938

Úvod

Green idea Hematogreen je doplněk stravy se železem a vitaminy pro podporu krvetvorby. V denní dávce obsahuje vysokou dávku železa v kombinaci s vitaminem C, který zvyšuje jeho vstřebávání do organismu. Železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu a je důležité pro normální zásobení těla kyslíkem. Přípravek je doplněný výtažky z bylin, které mají blahodárný vliv na funkci cévního systému (vinná réva, přeslička) a ženšen, které podporuje krevní oběh. Složení v rostlinných tobolkách je vhodné i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • přispívá k normální tvorbě červených krvinek (železo, kyselina listová, vitamin B12)
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání (železo, kyselina listová, vitamin B12 a vitamin C)
  • podporuje správnou funkci cévního systému (vinná réva, přeslička)

Dávkování

Užívejte 2 tobolky denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamín C (kyselina askorbová), štětka lesní (Dipsacus fullonum) standardizovaný extrakt z kořene (10:1), přeslička rolní (Equisetum arvense) standardizovaný extrakt z celé rostliny (křemík 7 %), vinná réva (Vitis vinifera) standardizovaný extrakt ze slupky (resveratrol 10 %), granátovník obecný (Punica granatum) standardizovaný extrakt ze slupky (10:1), ženšen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), černý česnek fermentovaný (Allium sativum) standardizovaný extrakt z palice (10:1), bez černý (Sambucus nigra) standardizovaný extrakt z plodu (10:1), andělika čínská (Angelica sinensis) standardizovaný extrakt z kořene (5:1), konopice (Galeopsis) standardizovaný extrakt z celé rostliny (10:1), železo (monohydrát síranu železnatého), niacin (kyselina nikotinová) – vitamin B3, kyselina pantotenová – vitamin B5, pepřovník černý (Piper nigrum) standardizovaný extrakt z nezralých plodů (piperin 95 %), riboflavin – vitamin B2, pyridoxin – vitamin B6, thiamin – vitamin B1, kyselina listová – vitamin B9, biotin - vitamin H, kyanokobalamin – vitamin B12, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.