Doplněk stravy

Green idea Dračí krev 25 ml

Značka: GREEN IDEA

Green idea Dračí krev neboli Sangre de Drago je čistá přírodní pryskyřice stromu Croton lechleri, která obsahuje řadu biologicky aktivních látek.

279

Cena za 100 ml: 1 116,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Dračí krev 25 ml

50147886

Úvod

Tmavě rudá barva mízy jihoamerického stromu Croton lechleri je příčinou jejího označení dračí krev, ve španělštině Sangre de Drago. Když při narušení kůry vytéká tato pryskyřice napovrch, budí dojem, jako by rostlina krvácela, jejím úkolem je však poraněný strom chránit. Obsahuje řadu biologicky aktivních látek, a herbáře informují o široké škále jejích účinků na lidský organismus. Doplněk stravy Green idea Dračí krev obsahuje čistou přírodní pryskyřici a je vhodný i pro vegany.


Dávkování

Užívejte 1-3 x denně 5 kapek před jídlem. Zapijte vodou nebo přidejte do studeného nápoje. Doporučujeme užívat 3 týdny, potom 1 týden vynechat. K výplachům úst nakapejte do sklenice vody 10 kapek přípravku. Před upotřebením protřepte, případný zákal není na závadu. Nevystavujte kontaktu s kovem.


Složení

Dračí krev (Croton lechleri) – 100% přírodní pryskyřice. Země původu: Jižní Amerika.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.