Kosmetika

Lirene Suchý olej na opalování SPF50 150 ml

Značka: LIRENE
Produktová řada: Sun care
5.0

Suchý olej na opalování Lirene SPF50 s voděodolným složením nabízí vysokou ochranu před UV zářením. S obsahem nenasycených mastných kyselin a vitaminu E.

245
Ušetříte 26%

Původní cena:  329 Kč  ·  sleva 84 Kč

Nejnižší cena před slevou: 329 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Lirene Suchý olej na opalování SPF50 150 ml

50147163

Úvod

Suchý olej na opalování Lirene SPF50 v sobě ukrývá nenasycené mastné kyseliny a blahodárný vitamin E, který je významným antioxidantem a má pozitivní vliv na pokožku. Olej se rychle se vstřebává a je voděodolný.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká ochrana proti UV záření
  • s obsahem vitaminu E
  • voděodolná receptura

Použití

Naneste přiměřené množství přípravku na obličej a tělo nejlépe 15 minut před sluněním. Pro zachování maximální ochrany aplikujte znovu každé dvě hodiny a po každém plavání.


Upozornění

Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Kojence a malé děti chraňte před přímým sluncem, používejte opalovací přípravky s vysokým SPF a ochranný oděv. Ani opalovací prostředky s vysokým ochranným faktorem neposkytují úplnou ochranu před UV zářením. I přes použití opalovacích přípravku nezůstávejte dlouho na slunci. Každé opalování poškozuje trvale pokožku a představuje vážné zdravotní riziko. Zamezte kontaktu s očima. Nanášejte pouze na neporušenou pokožku. Nechte přípravek důkladně vstřebat,především před pobytem ve vodě. Zamezte kontaktu s oděvy, textiliemi a jinými povrchy. I po úplném vstřebání přípravku se mohou tvořit trvalé skvrny nebo muže dojít ke zbarvení oděvu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.