Potravina pro zvláštní výživu

SALVEST Põnn BIO Zeleninové pyré s čočkou a quinoou 190 g

Značka: SALVEST
Produktová řada: Põnn

Zeleninovo-obilné pyré SALVEST Põnn je určené pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce věku k rozšíření jídelníčku o nové chutě a textury pokrmů.

45

Cena za 100 g: 23,68 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SALVEST Põnn BIO Zeleninové pyré s čočkou a quinoou 190 g

50147264

Úvod

Lahodné pyré je skvělým způsobem, jak doplnit vašemu mrňouskovi jeho denní dávku chutné zeleniny, bílkovin a vlákniny. Zeleninové pyré SALVEST Põnn s čočkou a quinoou je vyrobeno z organických surovin a má jemnou kombinaci chutí. Příkrm je právě díky svému složení perfektním zdrojem rostlinné bílkoviny a vlákniny. Obsahuje pouze ty nejkvalitnější ingredience z kontrolovaného ekologické zemědělství, nenajdete v něm žádný přidaný cukr ani jiné přídatné látky. Rozšiřte jídelníček vašeho děťátka o nové chutě a textury! S příkrmy SALVEST Põnn je to hračka!

Hlavní vlastnosti:

  • 100% BIO kvalita
  • bez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • skvělý zdroj bílkovin a vlákniny
  • bez lepku
  • pro děti od ukončeného 6. měsíce

Složení

Voda, *batáty 17 %, *cibule 9 %, *paprika 7 %, *broskvové pyré 7 %, *čočka 7 %, *řepkový olej, *quinoa vločky 1,5 %. *z ekologického zemědělství. Bez lepku.


Použití

Před použitím promíchejte. Příkrm nebo potřebnou porci zahřejte na 40 °C, promíchejte a zkontrolujte teplotu. Obal nedávejte do mikrovlnné trouby a dětem ke hraní. Skladujte při pokojové teplotě. Neohřátou část skladujte uzavřenou v lednici a spotřebujte do 24 hodin. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.