Potravina pro zvláštní výživu

SALVEST Põnn BIO Celozrnná kaše s banánem a černým rybízem 200 g

Značka: SALVEST
Produktová řada: Põnn

Chutná večeře či snídaně ve formě celozrnné kaše se šťavnatým ovocem, to je SALVEST Põnn! Skvělá obilná kaše zachutná malým strávníkům již od ukončeného 6. měsíce věku.

45

Cena za 100 g: 22,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SALVEST Põnn BIO Celozrnná kaše s banánem a černým rybízem 200 g

50147267

Úvod

Dopřejte svému malému strávníkovi večeři či snídani, která jej zasytí a uspokojí jeho mlsný jazýček. Celozrnná kaše SALVEST Ponn je vyrobena z banánů, černého rybízu, ovesných vloček a celozrnné žitné mouky pěstovaných v podmínkách kontrolovaného ekologického zemědělství. Navíc je zjemněná kvalitním mlékem. Neobsahuje přidaný cukr, pouze šetrně zpracované ovocné pyré, mléko a obiloviny. Zkrátka jednoduché složení bez umělých barviv nebo aromat. Je vhodná pro miminka od ukončeného 6. měsíce věku.

Hlavní vlastnosti:

  • 100% BIO kvalita
  • bez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • vhodná od ukončeného 6. měsíce

Složení

*Banánové pyré 32 %, *mléko 30 %, voda, *pyré z černého rybízu 7 %, *ovesné vločky 5,5 %, *celozrnná žitná mouka 2 %, *řepkový olej. *z ekologického zemědělství.


Použití

Před použitím protřepejte. Příkrm nebo potřebnou porci zahřejte na 40 °C, promíchejte a zkontrolujte teplotu. Obal nedávejte do mikrovlnné trouby a dětem ke hraní. Skladujte při pokojové teplotě. Neohřátou část skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.