Drogerie

Lovela Baby Gelové kapsle na praní 60 ks

Značka: LOVELA

Gelové kapsle na praní od Lovela Baby jsou velmi šetrné k dětskému oblečení. Dokonale odstraňují nečistoty a zaschlé skvrny a udržují stálý tvar látky a sytost barvy.

699
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Lovela Baby Gelové kapsle na praní 60 ks

50146616

Úvod

Gelové kapsle na praní od Lovela Baby jsou velmi šetrné k dětskému oblečení. Ideální na bílé i barevné prádlo. Kapsle dokonale odstraňují nečistoty a zaschlé skvrny a udržují stálý tvar látky a sytost barvy. Dále se snadno rozpouští a nezanechávají nežádoucí stopy po pracím prostředku na tkaninách. Tento prací prostředek respektuje i velmi citlivou pokožku miminek. 

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňuje zaschlé skvrny a mastnotu
  • šetrné k citlivé pokožce dětí
  • ideální na bílé i barevné prádlo

Složení

15 % nebo více, avšak méně než 30 % neiontové povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky, 5 % nebo více, avšak méně než 15 % mýdlo. Méně než 5 % fosfonáty, benzisothiazolinone, enzymy, parfém.


Použití

Vložte jednu kapsli do pračky. Při silném znečištění můžete použít dvě. 


Upozornění

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. H315 Dráždí kůži. H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P264 Po manipulaci si důkladně omyjte ruce. P234 Uchovávejte pouze v původním balení. P305 + P351 + P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P310 Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. P301+P310+P331 PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. P501 Odstraňte obsah a obal v souladu se všemi místními, regionálními, národními a mezinárodními nařízeními.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.