Elektronika

SENCOR SHS 0920BK horkovzdušná kulma

Značka: SENCOR

Kulma SENCOR SHS 0920BK nabízí funkci keratinCare+ (hladký keramický povrch s obsahem keratinu), rychlé zahřátí za 60 vteřin a 5 stupňů teplotního nastavení, které vyhoví všem typům vlasů.

599
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SENCOR SHS 0920BK horkovzdušná kulma

50146740

Úvod

Hledáte-li designovou a funkční kulmu na vlasy, která se postará nejen o dokonalý účes, ale také krásu a zdraví vašich vlasů, bude vás zajímat kulma SENCOR SHS 0920BK! Je vybavena širokým nahřívacím válcem o průměru 33 mm, který je připraven k práci již za 60 vteřin, a také pětistupňovým teplotním nastavením (od 140 °C do 220 °C). Povrch kulmy je tvořený keramikou napuštěnou keratinem, který během tepelného stylingu o vlasy zároveň pečuje. Tato funkce KeratinCare+ bude přirozeně vlasy vyživovat, protože keratin je jejich přirozenou součástí. Získáte tak nejen účes podle vašich představ, ale především zářivé a hebké vlasy. Jakmile svůj styling dokončíte, můžete zařízení nechat vychladnout opřením o integrovaný stojánek. V neposlední řadě oceníte funkci automatického vypnutí, která se hodí, když zapomenete kulmu vypnout.

SENCOR SHS 0920BK horkovzdušná kulma6

Pětistupňové nastavení teploty na všechny typy vlasů

Kulma dokáže vytvořit teplotu od 140 po 220 °C, a to v pětistupňovém nastavení vždy po 20 °C. Pro slabší vlasy je vhodné použít nižší teplotu, naopak vlasy husté a nepoddajné uvítají vyšší teplotu. Kulma je opatřena přehlednou teplotní stupnicí, na níž kdykoli jasně uvidíte, která teplota je momentálně aktivní. LED kontrolka, která bude u dané hodnoty svítit, vám také pomůže. Pokud nesvítí, ale bliká, dává vám signál o tom, že kulma ještě zvolené teploty nedosáhla, ale zrovna se nahřívá.

Hlavní vlastnosti:

  • funkce keratinCare+ (hladký keramický povrch s obsahem keratinu)
  • rychlé zahřátí za 60 vteřin
  • 5 stupňů teplotního nastavení
  • kleště o průměru 33 mm
  • funkce automatického vypnutí
  • teplotní stupnice opatřená LED kontrolkami

SENCOR SHS 0920BK horkovzdušná kulma7


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.