Potravina pro zvláštní výživu

SALVEST Põnn BIO Mléčná kaše na dobrou noc s ovocem 110 g

Značka: SALVEST
Produktová řada: Põnn

Chutná večeře či snídaně ve formě mléčné kaše se šťavnatým ovocem, to je SALVEST Põnn! Skvělá obilná kaše v praktické kapsičce zachutná malým strávníkům již od ukončeného 6. měsíce věku.

39

Cena za 100 g: 35,45 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SALVEST Põnn BIO Mléčná kaše na dobrou noc s ovocem 110 g

50147261

Úvod

Dopřejte svému malému strávníkovi večeři, která jej zasytí a uspokojí jeho mlsný jazýček. Mléčno-obilný příkrm s ovocem Salvest SALVEST Põnn je vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce. Lahodná kaše s ovesnými vločkami, krupicí, mlékem a pyré ze šťavnatých banánů a broskví příjemně zasytí bříško vašeho prcka na dobrou noc. Obsahuje pouze ty nejkvalitnější ingredience z kontrolovaného ekologického zemědělství, nenajdete v ní žádný přidaný cukr ani jiné přídatné látky. Kaši můžete miminku podávat nejen k večeři, ale jistě ji ocení třeba jako zdravou snídani nebo svačinku. Díky praktickému balení v kapsičce ji můžete také vzít kamkoli s sebou.

Hlavní vlastnosti:

  • 100% BIO kvalita
  • bez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
  • chutná večeře, ale i snídaně nebo svačinka pro větší děti
  • vhodná od ukončeného 6. měsíce
  • praktická kapsička vhodná i na cesty

Složení

*MLÉKO 30 %, *banánové pyré 28 %, voda, *broskvové pyré 11 %, *OVESNÉ vločky 4 %, *PŠENIČNÁ krupice 4 %, *řepkový olej. *z ekologického zemědělství. Alergeny jsou označeny VELKÝM písmenem.


Použití

Před použitím protřepejte. Příkrm nebo potřebnou porci zahřejte na 40-50 °C, promíchejte a zkontrolujte teplotu. Obal nedávejte do mikrovlnné trouby a dětem ke hraní. Neohřátou část skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.