Doplněk stravy

Jamieson Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 ks

Značka: JAMIESON

Jamieson Omega-3 Gummies obsahuje rybí olej bohatý na omega-3 mastné kyseliny, především DHA a EPA ve formě želatinových pastilek. DHA a EPA jsou důležité pro správnou činnost srdce.

295

Cena za 1 kus: 3,28 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Jamieson Omega-3 Gummies želatinové pastilky 90 ks

50147289

Úvod

Jamieson Omega-3 Gummies je doplněk stravy s rybím olejem, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Nejznámější jsou kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA). Omega-3 mastné kyseliny pocházejí z oleje ryb žijících v čistých vodách studených moří. Omega-3 patří mezi esenciální mastné kyseliny, které neumí lidské tělo samo vytvořit a musí je získávat ze stravy.  Přípravek je doplněn vitaminem D. Želatinové pastilky s přírodní příchutí citronu, pomeranče a směsi bobulového ovoce jsou vhodné pro děti od 3 let a dospělé. 

Hlavní vlastnosti:

  • EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně)
  • DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku a normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)
  • vitamin D přispívá ke zdravé imunitě

Dávkování

Dospělí a děti od 3 let užívají 3 želatinové pastilky denně.


Složení

Rybí olej (sardinky, ančovičky) 75 mg poskytuje 40 mg omega-3 mastných kyselin - z toho: kyselina eikosapentaenová (EPA) 6 mg a kyselina dokosahexaenová (DHA) 34 mg, vitamin D3 (cholekalciferol) 3,3 µg /133 IU (66 % referenční hodnoty příjmu) v jedné želatinové pastilce.

Glukózový sirup, sacharóza (sladidla); pektin (želírující látka); přírodní příchutě (citron, pomeranč, směs bobulového ovoce, banán, třešeň); kyselina citrónová, citrát sodný (ochucovadla); přírodní barviva (koncentrovaná šťáva z černé mrkve, annatto); karnaubský vosk, rostlinný olej (povlakové látky).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Bez soli (NaCl), lepku, laktózy, aspartamu, umělých barviv, umělých aromat a konzervantů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.