Doplněk stravy

Pharma Activ GRASS Fed Collagen forte Acerola extrakt 250 g

Pharma Activ GRASS Fed Collagen forte Acerola extrakt obsahuje hydrolyzovaný kolagen z volně pasených zvířat + přírodní vitamin C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Pharma Activ v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
389

Cena za 100 g: 155,60 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Pharma Activ GRASS Fed Collagen forte Acerola extrakt 250 g

50147357

Úvod

Pharma Activ GRASS Fed Collagen forte Acerola extrakt je vhodně zvolená kombinace hydrolyzovaného hovězího kolagenu s přírodním vitaminem C. Obsažený kolagen pochází z volně pasených zvířat, díky naštěpení suroviny na menší části (hydrolýze) je lépe vstřebatelný. Acerola je ovoce bohaté na vitamin C, který naše tělo využívá při procesech souvisejících s tvorbou kolagenu.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje kolagen z volně pasených zvířat + přírodní vitamin C
  • hydrolyzovaný kolagen je lépe stravitelný
  • vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže, zubů
  • vitamin C působí jako antioxidant, přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Doporučujeme užívat 1x denně 5 g prášku (1 odměrku). Dávku rozmíchejte ve studené vodě nebo ve studeném nápoji. Nespotřebovaný nápoj uložte v chladnu (5 °C) a spotřebujte do 24 hodin. Před použitím vždy dobře promíchejte. 


Složení

Hovězí hydrolyzovaný kolagen (v kvalitě Grass Fed, tj. pouze ze zvířat pasených v přírodě), acerola extrakt (z plodů Malpighia glabra L., obsahuje 17 % přírodního vitaminu C). V 1 dávce 5 g: hydrolyzovaný kolagen 4 850 mg, acerola extrakt 150 mg, z toho přírodní vitamin C 25 mg (31,25 % referenční hodnoty příjmu).


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.