Kosmetika

Makeup Revolution IRL Filter Finish Concealer C2 korektor 6 g

Produktová řada: IRL

Makeup Revolution IRL Filter Finish Concealer C2 korektor s okamžitým krytím, který maskuje skvrny, tmavé kruhy pod očima a jemné linky po dobu 16 hodin.

159
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Makeup Revolution IRL Filter Finish Concealer C2 korektor 6 g

50146410

Úvod

Představujeme Makeup Revolution IRL Filter Finish Concealer – korektor s okamžitým krytím, který maskuje skvrny, tmavé kruhy pod očima a jemné linky po dobu 16 hodin. Přípravek má prodyšné a matné složení a jeho součástí je výtažek z okry neboli VTOX a kyselina hyaluronová s hydratujícími a omlazujícími účinky. Aplikátor s plochým hrotem umožňuje snadné krytí jedním tahem, a tak jej lze snadno použít i v těžko dostupných oblastech, jako jsou vnitřní koutky očí. Korektor navíc můžete použít také na konturování. Odstín C2 pro velmi světlou pleť s růžovým podtónem. Vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje plné krytí
  • vydrží v perfektním stavu až 16 hodin
  • prodyšný, snadno se roztírá
  • matná, bezolejová a voděodolná textura
  • nezvýrazňuje vrásky

Složení

VTOX (výtažek z okry), kyselina hyaluronová.


Použití

Použijte přesný plochý aplikátor k nanášení pod oči a na skvrny, tmavé kruhy, zarudnutí, pigmentové skvrny nebo kontury. Rozetřete do pleti štětcem na make-up, houbičkou nebo prsty. Pro dosažení optimálních výsledků používejte společně s  make-upem IRL Filter Foundation. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.