Péče o dítě

Canpol babies Dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka 2v1 s nosním nástavcem ExpressCare

Odsávačka mateřského mléka na obě prsa Canpol babies nabízí až 120 minut bezdrátového použití. Má 3 provozní režimy a 27 nastavení sacího výkonu, a také možnost přestavět na odsávačku hlenů.

2 250
Doprava zdarma

O produktu: Canpol babies Dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka 2v1 s nosním nástavcem ExpressCare

50147394

Úvod

Dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka Canpol Babies ExpressCare je ideální pomocník pro kojící maminky, které kombinují kojení a krmení z lahve. Speciálně vhodná je pro maminky dvojčat nebo aktivní ženy, které se brzy vracejí do práce, ale ještě nechtějí přestat kojit. Bezdrátová odsávačka pro 2 prsa je určena na časté, rychlé a bezbolestné odsávání. Navíc disponuje funkcí elektrické nosní odsávačky.

3 režimy v přirozeném dvojfázovém rytmu

Odsávačka má 3 provozní režimy založené na přirozeném dvoufázovém rytmu sání dítěte. V první fázi stimuluje zajišťující rychlejší tok mléka a poté přechází do pomalejšího a hlubšího režimu sání mléka. Třetí režim lze použít na konci odsávání mléka, aby pomohl vyprázdnit prsa a podpořil laktaci. Odsávačka ExpressCare má široký rozsah nastavení sacího výkonu, 9 úrovní sacího výkonu v každém režimu, díky čemuž umožňuje přizpůsobit výkon potřebám každé ženy tak, aby odsávání mléka bylo pohodlné a efektivní. Navíc je možné nastavit individuální režim odsávání pro každé prso.

Canpol babies Dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka 2v1 s nosním nástavcem ExpressCare5

Bezproblémové odsávání doma i na cestách

Ergonomický tvar trychtýře se přizpůsobí různým tvarům a velikostem prsou. Měkká, profilovaná masážní vložka z jemného silikonu nedráždí citlivé bradavky a zvyšuje komfort při odsávání mléka. Odsávačka ExpressCare má navíc funkci korekce bradavek, která pomáhá tvarovat konkávní bradavky. Dotykový ovládací panel se snadno používá a pamatuje si poslední použitá nastavení. Nabitou odsávačku mateřského mléka můžete vzít kamkoli s sebou a používat ji bezdrátově: plně nabitá poskytuje až 120 minut bezdrátového používání. Baterie se nabíjí přes USB kabel, takže ji můžete na cestách nabíjet i přes powerbanku.

Snadná údržba a příslušenství, které využijete

Odsávačka mateřského mléka je vyrobena z malého počtu součástí, což usnadňuje čištění a montáž. Všechny části jsou bez BPA, díky čemuž je zcela zdravotně nezávadná a vhodná pro přímý kontakt s potravinami včetně mateřského mléka. Sada obsahuje: silikonové masážní vložky x2, tělo odsávačky mléka x2, silikonové zpětné ventily x2, lahvičky x2, kryty trychtýřů x2, silikonové hadičky x2, hadičky x4, pumpičky s ovládacím panelem, uzávěry lahví x2, savičky na láhve x2, šroubovací objímku x2 , těsnící disky x2, adaptéry na lahve x2, síťový adaptér, nabíjecí kabel s USB. Dvě silikonové koncovky jsou připevněny k odsávačce mateřského mléka a správně namontované na kabelu odsávačky mléka mohou být použity jako elektrická nosní odsávačka.

Canpol babies Dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka 2v1 s nosním nástavcem ExpressCare6

Hlavní vlastnosti:

  • až 120 minut bezdrátové práce (3-4 použití)
  • intuitivní dotykový ovládací panel
  • osobní nastavení – široká možnost nastavení sacího výkonu pro nastavení individuálního režimu sání pro každý prs
  • 2v1 – elektrická nosní odsávačka v setu
  • velmi tichý provozní režim – pouhých 40 decibelů
  • 3 provozní režimy
  • 27 nastavení sacího výkonu
  • měkký a pružný trychtýř
  • ergonomický tvar trychtýře
  • korekce bradavek – pomáhá tvarovat konkávní bradavky
  • pohodlné nabíjení – síť, USB kabel nebo powerbanka
  • vyrobeno z bezpečného materiálu bez bisfenolu A

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.